Roon op fanless 12i7 NUC

Artikel 3 van 4
€ 1.099,00

Deze mini pc is krachtig genoeg om het PCM signaal van Tidal/Qobuz om te zetten naar DSD 512, is doordat deze fanless is, muisstil en bovendien, de eerste betaalbare mini pc die fanless niet te heet wordt bij omzetting van PCM naar DSD 512. 

Audio heeft niet zoveel rekenkracht nodig, grote processoren zijn overkill. Er is 1 uitzondering. Wanneer je bestandsformaten gaat converteren naar DSD. DSD is het oude formaat van de (helaas geflopte) super audio cd's, Hiervoor wordt het beste programma gebruikt die dit kan: HQPLayer, een licentie hiervan moet naast die van Roon en Qobuz worden aangeschaft, en je streamer moet geschikt zijn voor HQPlayer. 

Alleen de krachtigste processoren zijn genoeg om DSD naar 512 te converteren. Een i7 Processor is hiervoor noodzakelijk, standaard voorzien van 16 GB ram geheugen, uitbreidbaar tot 32 GB. De besturing staat op een 256GB m.2 SSD. 

Deze versie is de originele NUC in een nieuw jasje en is hiermee geheel geluidsloos. De onderdelen zitten geheel ingebouwd in een massieve behuizing van aluminium, die alle elektromagnestische straling van buiten tegenhoudt. Omdat de straling ook van binnen naar buiten wordt tegengehouden, zijn er aparte wifi antennes te koop die je aan de buitenkant kan bevestigen. Alleen de linux versie heeft wifi mogelijkheden.

Afmetingen: breedte: 24,9 cm diepte 11,3 cm, hoogte 9,4 cm

© 2020 - 2024 ajg-stream | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel