AJG-stream vindt onderhoud belangrijk. Het is mooi dat een systeem het nu doet, maar ook jaren kan uithouden, ook na updates. Het apparaat moet niet alleen een ding zijn dat werkt zoals het werkt, totdat de software veroudert. Daarom een extra service om het apparaat in ieder geval 2 jaar gratis te ondersteunen en daarna voor een gering tarief.

De ondersteuning naar de nieuwe Roon versie 1.8 is zeer voorspoedig verlopen, dit kon via de update van de app en hier was geen technische kennis voor nodig.

De linux versie: onderhoud voor Roon, en HQPlayer.
Op verzoek van de klant kunnen er extra drivers worden geïnstalleerd voor ondersteunende apparatuur als printers.

Op de linux versie is een programma anydesk geïnstalleerd, deze is gratis voor privégebruik. AJG stream heeft een abonnement. In gevallen van software reparaties kan de nuc worden overgenomen. Standaard staat uit veiligheidsoverwegingen deze tool uit en kan dit alleen wanneer de gebruiker hier nadrukkelijk toestemming voor geeft.

De Rock versie is van een afstand niet over te nemen, communicatie zal schriftelijk moeten en indien niet mogelijk terug gestuurd moeten worden voor onderhoud.

In geval van hardwarematige problemen kan het apparaat naar AJG stream worden teruggestuurd.

De garantie voor de Roon Nucs is 2 jaar. Dit geldt voor zowel technische ondersteuning, als vervanging van de hardware.

Ondersteuning tussen 2 en 5 jaar. De software wordt handmatig bijgewerkt tegen een tarief van 20 euro, bij verzending van de Roon Rock versie. 10 euro voor de bijwerking via Anydesk.

© 2020 - 2024 ajg-stream | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel