Levering

AJG-stream levert uitsluitend bestellingen binnen Nederland. Bestellingen buiten Nederland worden niet in behandeling genomen.

Alle bestellingen worden verstuurd via MyParcel met bijbehorende Track & Trace code en aangeboden bij een servicepunt van PostNL, verzendkosten zijn € 6,05 voor Nederland.  Bestellingen worden verzekerd verstuurd en hierbij is een handtekening bij levering vereist. Het pakket wordt aangeboden bij het opgegeven adres of direct naar een PostNL servicepunt naar keuze. AJG-stream is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van een bestelling door het geven van een onjuist adres. 

Bestellingen ophalen is niet mogelijk. 

Bestelinformatie

Alle bestellingen worden zo goed en snel mogelijk verpakt en geleverd. Indien voorradig worden bestellingen binnen 3 dagen aangeboden aan MyParcel. Een uitzondering is de extra optie van een fanless case. In dit geval zal de case geassembleerd moeten worden en wordt de aanleveringstijd aan MyParcel 5 werkdagen, mits alle goederen op voorraad zijn. 

Retourneren of klachten

Ben je niet tevreden of heb je spijt van je aankoop? Binnen 14 dagen na levering kun je de artikelen aanbieden om te retourneren en dan nog 14 dagen om het product terug te sturen. Terugsturen geschiedt bij voorkeur aangetekend. Binnen 5 dagen na aankomst van de retourzending wordt het volledige bedrag, inclusief betalingskosten en verzendkosten naar u overgeboekt.  Lees hier meer over het retourbeleid (herroepingsrecht). Heb je een klacht? Lees hier meer over AJG-Stream's klachtenregeling. 

 

 

© 2020 - 2024 ajg-stream | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel